Go back

Zo maak je de perfecte gin, voor én door vakmannen:
Win een CapaGin!

Om de zomer te vieren met enkele vrienden, creëerden we bij Caparol onze eigen gin. Een gin gemaakt voor én door vakmannen, en dat proef je. Dit zijn onze tips en tricks om de perfecte CapaGin te serveren aan je vrienden.

Een gin voor en door vakmannen

Om een gin te creëren op maat van de vakman, begonnen we vanaf nul aan een eigen recept. Dat deden we bij Sterk Stokers, een artisanale stokerij waar vakmanschap en kennis hand in hand gaan. Samen gingen we op zoek naar een krachtige, kruidige gin die gesmaakt zou worden door de vakman.


Gebotteld in 100% gerecycleerd glas

Of we nu een nieuwe verf of eigen gin maken: duurzaamheid is de groene draad in alles wat we doen. Daarom kozen we voor een fles gemaakt uit 100% gerecycleerd glas. De blauw gekleurde fles slaagt erin om onze spirit stijlvol te bottelen.


Krachtige gin geïnspireerd op de jeneverbes

Het resultaat is een kruidige, krachtige gin. De CapaGin heeft een intense afdronk met een fruitige toets, geïnspireerd op de jenerbes als hoofdingrediënt van onze gin.


Zo maak je de perfecte CapaGin

De CapaGin combineer je best met een kruidige tonic, afgewerkt met ijs, jeneverbes en rozemarijn. We delen alvast onze 4 tips voor het bereiden van de perfecte gin:

  • Stap 1: Gebruik ijsblokken om je glas te koelen. Schenk ondertussen 5 cl. CapaGin in een maatbeker.
  • Stap 2: Voeg de gin toe als je glas ijskoud is.
  • Stap 3: Schenk langs de barlepel je favoriete, kruidige tonic in.
  • Stap 4: Werk af met jeneverbes en rozemarijn en klink samen op de zomer!


Win een fles CapaGin*

Om te klinken op de zomer, trakteren we de eerste 1.000 deelnemende vrienden in ‘t vak op een fles CapaGin. Schrijf je snel in, want op is op!


*Ons vakmanschap drink je met verstand. Deze actie is enkel geldig voor deelnemers die ouder dan 18 jaar zijn. Eén CapaGin per persoon.