Go back

Caparol zette vakmannen in de bloemetjes op Valentijn

Als dikste vriend in ‘t vak begrijpen we dat je drukke job er wel eens toe leidt dat er weinig tijd overblijft voor je Valentijn. Daarom zorgden we er deze Valentijn voor dat onze vrienden hun partners konden verrassen met een prachtig boeket.

Samen vierden we de liefde

Geen gehaast naar de winkel, maar gewoon langskomen bij je deelnemende groothandel. Dat was alles wat vakmannen moesten doen om een gratis Valentijnsboeket te verdienen. En die boeketten, die vlogen de deur uit!

Caparol-boeketten

Deze vakmannen in groothandels De Olifant en Profshop scoorden een boeket. De kleurrijke boeketten werden zorgvuldig samengesteld door Bart van Blik in 't Groen.

Score!

Als dikste vriend zorgden we ervoor dat jij je Valentijn niet vergat, zodat jij kon scoren bij je partner met een leuke verrassing. Jouw Valentijn, die mag zeker trots zijn op haar vakman.

De volgende actie komt er binnenkort aan...

Caparol zet volgende maand niet alleen haar vakmannen, maar ook hun werfcamionettes in de verf. Vanaf 2 maart gaan we op zoek naar 5 trouwe Caparol-ambassadeurs die 't verdienen om wat meer te shinen in het straatbeeld. Doe binnenkort mee en maak kans op een gloednieuwe wrapping van je camionette!